Sønnik fik en wallsticker med Elefantens Vuggevise

Det er snart jul, og det er jo advent her lige om lidt, og derfor har jeg bestilt sådan en wallsticker med teksten fra Elefantens vuggevise, som jeg har tænkt mig at give min lille, søde, sønnik her på den sidste advent, som er lige om lidt. Det er en ting, som jeg tit har tænkt på, og jeg tror virkelig, at han bliver glad, og det er jo helt vildt fedt, hvis jeg selv skal sige det, for jeg holder virkelig meget af at gøre folk glade. Det er en ting, som jeg tit går og funderer lidt over.

Tror jeg går mig en tur nu her, for det er virkelig noget, som jeg holder af også. Jeg har ingen hund men nogle gange lader jeg som om, at jeg har en hund, som jeg skal gå tur med, og det er også for at komme ud. Det er bare så dejligt, skal jeg sige jer.