Nyt liv til terrassen

Hejsa og velkommen til min lille side her.

Jeg har lige fundet på noget rigtig smart, som jeg vil have ude på vores terrasse. Jeg har ikke lige fortalt min kone om det endnu, men håber på at hun synes det lyder lige så sejt, som jeg gør. Min idé er at jeg skal ud og finde et par fede LED lysbånd, som jeg kan sætte op ude rundt omkring vores terrasse, og så få den til at se herre fed ud. Jeg har set at man kan få to forskellige farver af hvid til det, som jeg ikke er helt sikker på. Jeg hælder nok mest til en kold hvid, fremfor den varme hvide farve, når det skal være udendørs, men nu må jeg lige se, hvad konen siger til det først, for hun plejer alligevel altid at få det sidste ord i disse sammenhæng.

Ellers har jeg ikke rigtig noget specielt at lave her i ferien. Det er så lækkert at have ferie. Jeg tror bare jeg skal slappe den for fulde gardiner.

Vi ses!