Ny kloakmester i Kalundborg

Jeg har hørt, at der kommer en ny kloakmester til byen snart, og det er såmænd udmærket med nye arbejdspladser og alt det der. Men det vedkommer sådan set ikke mig, for jeg holder mig til min nuværende kloakmester, Volff’s Service, Østervang 17, 4400 Kalundborg, Tlf. 28 92 21 35. Jeg kan såmænd sagtens finde på mange kritikpunkter, hvis det endelig skal være, men jeg har altid haft det sådan, at man ved hvad man har, men man ved ikke hvad man får. Det sagde min salig far i øvrigt også altid. F.eks. synes jeg det er ærgerligt, at jeg ikke kan få special-rabat, når jeg nu har været kunde i så mange år. Det får jeg da f.eks. hos købmanden nede på hjørnet, når jeg køber mine cerutter. Måske skulle de overveje, om man kunne få den tredje kloakrensning gratis, hvis man købte to forinden det samme år.