Når man kører forbi en bedemand

Jeg kørte lige forbi en bedemandsforretning tidligere, og det er en bedemand som ligger i Grenå, hvor jeg altid kører forbi, når jeg skal på arbejde. Altså, jeg kører ikke altid forbi bedemanden, men jeg kører igennem Grenå, for at komme på arbejde. I dag valgte jeg dog en anden rute, og er var det at jeg kørte forbi en bedemand, hvilket fik mig til at tænke på, om jeg gør nok for at skabe nogle gode minder, som jeg kan tage med mig, når jeg engang forlader denne jord? Det vil jeg så gerne lige finde ud af. Det ved jeg jo ikke endnu, men nogle gange, så går jeg lidt for meget op i nogle kedelige ting, så det vil jeg lave om på. Jeg vil ud at se verden, og det vil jeg fordi den er så smuk!

 

Bedemand Søren Rønde Hansen

Markedsgade 49

Grenaa 8500

Tlf. 86 30 02 77