Juelsminde: Stor applaus til de danske bedemænd

Min onkel fra Juelsminde er lige gået bort, og derfor havde vi brug for de danske bedemænd, og jeg vil godt lige rose dem, fordi at det hele har gået så smertefrit, som det nu kunne i sådan en situation, og det var bare lige det, som hele familien havde brug for, og det er jeg simpelthen bare så glad for, for det er jo kun godt, når der er ordentlige omstændigheder i sådan en situation, som denne. Det kan jeg godt lige sige jer.

I aften skal jeg have fisk, for det er jeg begyndt at spise to gange om ugen, og jeg er sikker på, at det er en god idé, for det siger Sundhedsstyrelsen jo, at vi skal, og derfor har jeg også tænkt mig, at jeg vil følge deres råd, for de plejer altså at være gode nok, synes jeg. Det er rigtig rart at have nogle, som man kan stole på.