Jeg vil også prøve med solceller

Hej alle – og jeg håber, at I har en rigtig god dag, for det er noget, som jeg ønsker jer helt vildt meget, og sådan er det altså. Det kan jeg godt sige jer, og det betyder alligevel en del, og det er jo fordi, at jeg går rigtig meget op i mine medmenneskers velvære. Også jordens. Derfor har jeg også besluttet mig for, at jeg gerne vil prøve at få installeret nogle solceller, for det kunne da være et spændende projekt, kunne det ikke?

Jeg bor jo i Næstved, og her har solen let adgang til, så jeg tænker at jeg måske endda kunne få endnu mere elektricitet, end da jeg havde almindelig strøm. Men det er jo ikke noget, som jeg er sikker på.

Ellers vil jeg ønske jer en rigtig god dag, og jeg så håber jeg da, at vi ses igen, ikke venner? Det var alt herfra – so long, jeg er ude.