Hvor finder jeg den bedste højvandslukke?

Jeg bor på Amager, og her er godt nok dejligt, men der er stadig regnvejr, og det er altså gået udover kælderen, hvorfor jeg leder efter en højvandslukke, for ellers går det da først helt galt. Vi har dog fået tingene op fra kælderen, og de er nu opmagasineret hos mine forældre i Hvidovre, skal jeg sige jer. Og det er et dejligt sted, og jeg elsker at komme der, for det er der, hvor jeg er opvokset, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor fedt det er.

Men nu vil jeg gå mig en tur med hunden, for den vil virkelig gerne have noget rigtig dejlig luft, ligesom jeg også gerne vil, så det passer mig egentlig fint, kan jeg vist godt sige jer. Men det bliver nok ikke nogen lang tur for vi får gæster i aften, og det er ikke sådan, at vi kan vente med at få mad på grund af det.