Hvad skal jeg bruge de her stålplader til?

Hej alle. Jeg har nogle gamle stålplader ude i haven, som jeg simpelthen ikke ved, hvad jeg skal bruge til. Derfor søger jeg nogle gode forslag til, hvad jeg kan bruge dem til, for jeg har ikke den fjerneste idé selv, og det er jo simpelthen ikke så fedt, kan jeg ellers godt lige sige jer. Det er en ting, som er helt og aldeles sikkert.

Nå, men jeg vil ud at løbe mig en lang tur, for jeg har fundet sådan en god løberute, som jeg elsker her på Sjælland. Jeg skal snart ude at rejse, men min sjæl ved godt, at den hører til her, så derfor er det ikke så skræmmende. Jeg elsker at bo på Sjælland, og jeg glæder mig lidt til at komme hjem igen, efter jeg har rejst. Jeg bryder mig faktisk ikke om, at være væk hjemmefra, så jeg forstår ikke det der med

at rejse er at leve’.