Enkelt og moderne koncepthus bestående af kasser, der er nemme at flytte

Når du skal have et koncepthus, kan det ofte virke som om, at det hele er planlagt på forhånd. At du kommer til at bo i hus, der ligner alle andres huse. Det kan være lidt irriterende, selvom det klart er det nemmeste at få lavet et koncepthus, hvis du skal til at bygge nyt hus.

20Hos Living House har de lavet et koncepthus i en rigtig smart udformning. Alle deres koncepthuse består nemlig af kasser, der er nemme at flytte rundt på. På den måde kan huset komme til at passe perfekt til grunden og til dine behov. Det kan for eksempel være en køkken alrum kasse. En forældreafdelingskasse og en børneafdelingskasse.

Man vil typisk placere køkken alrums kassen i midten med for forældreafdelingskassen på den ene side og børneafdelingskassen på den anden side. Hvis du ønsker det, kan du også få tilføjet en carport eller en garage.

Kasseopdelingen af huset gør det nemt at tilpasse huset til dine behov. Hvor kasserne placeres afhænger meget af, hvordan din grund ser ud. Du er dermed i høj grad med til selv at bestemme, hvordan dit hus skal opbygges.

Koncepthus i flere niveauer

Hvis du har en grund, der skråner, kan det være en god ide at få lavet et hus i flere niveauer. Det er ikke et hus i flere plan, men et hus hvor man går nogle trin ned til stuen. I kommer således stadig til at have et køkken alrum. Det kommer bare til at være opdelt i flere niveauer. Det kan gøre, at I kan udnytte jeres grund bedst muligt.

Hvis du skal til at grave en masse på grunden, vil det komme til at koste dig mange penge. Byggeprocessen kan derfor blive meget dyrere, end du måske havde regnet med. Det kan derfor være rart at tilpasse sit hus til grunden. Det kan også se rigtig flot ud. En af grundene til, at man vælger at bygge sit eget hus, er jo netop muligheden for at forme sit hus efter sin grund. Ikke at forme grunden efter huset.

Hvis du overvejer et hus i flere niveauer, kan du altid tale med Living House om det. Hvis du ønsker et hus i flere plan, er det selvfølgelig også en mulighed.

Koncepthus er en arkitekttegnet totalløsning

Living House har bygget mange koncepthuse i København og på Sjælland, men kan også bygge huse i resten af landet. Når du køber et koncepthus hos dem får du en totalløsning. Det er et arkitekttegnet hus, der er moderne og funktionelt på en gang. Men huset bliver også tilpasset til dine individuelle behov.

Når du bygger et helt nyt hus, er der ikke kun tænkt på, at det skal være moderne. Huset er også godt isoleret, hvilket vil sige, at du ikke skal betale så mange penge for varme. Det vil derfor have en god energimærkning. Hvis du efterfølgende skal sælge huset, er det rigtig godt. Da mange købere ser efter energimærkningen.