Elsker mit liv lige nu

Jeg vil meget gerne have lidt flere penge på kontoen nu her, men jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg skal gøre. Løsningen kunne være et mobillån, men jeg er ikke sikker på, at det er lige så godt som at tage sådan et kviklån over nettet. Men er der nogle, der kan hjælpe en uerfaren herre med at låne lidt penge, samt hvor det er bedst, at gøre dette henne? Er nemlig utroligt meget i tvivl, men sådan er det jo.

Nå, jeg vil smutte ned og købe mig en is, som jeg vil gå ud i solen og spise, for det er simpelthen for godt vejr til at sidde indenfor lige nu, det synes jeg.

Ellers går det meget godt for tiden – dyrker en masse sport og holder fanen højt, som vi siger. Det kunne faktisk ikke være bedre, end det er lige nu – jo måske lige på den økonomiske front, men sådan er det jo bare.