Design dit helt eget bord

Har du brug for at skifte dit spisebord ud, men er der ikke rigtig nogle af modellerne nede i butikken, som tiltaler dig? Hvad så med at lave det selv? I dag er det blevet en hel del nemmere at designe sit eget bord og forme det præcis sådan som man vil have det. Og du behøver ikke engang selv lave det!

Læs mere her om hvordan du nemt får fat i et bord, der lige passer ind i dit hjem og som du selv kan få lov til at designe præcis som du vil.

 

Vælg din egen bordplade

Noget af det vigtigste ved et godt spisebord er selvfølgelig selve bordpladen. Det er den man sidder ved og oftest også den, man allerførst ligger mærke til ved bordet. Så det er vigtigt at vælge en bordplade, som rent faktisk afspejler ens egen personlige stil. Det går jo ikke at man bliver træt af bordpladen efter kort tid. Det kan hurtigt blive en dyr affære. Klik her for at se billige eksempler på solide bordplader i alskens slags træsorter og farver.

 

Flotte bordben

Den anden helt vigtige ting ved et flot bord er selvfølgelig selve benene. Selve bordbenene kan være med til at give udtrykket til hele bordet og er med til at bestemme hvilken indretningsstil, som man gerne vil udtrykke derhjemme. Hvis du for eksempel elsker en romantisk stil eller måske helt er faldet for en modernistisk stil så husk også at køb nogle bordben, som passer lige præcis til din smag.

Glem endelig ikke bordbenene når du går i gang med at indrette og designe dit eget bord. De er den bærende del af bordet og er ofte meget vigtigere end vi umiddelbart går og bilder os selv ind.

Vær omhyggelig når du designer dit drømme spisebord og sikr dig, at du får et bord som du kan være ilfreds med i lang tid fremover.