Den her Adria campingvogn er for fed

Jeg elsker campingvogne, og jeg er rigtig glad for min gamle, men jeg har besluttet mig for at jeg vil sælge den, og så vil jeg købe sådan en Adria campingvogn istedet, for de er virkelig også fede, og de matcher lidt mere de behov, som jeg har, end den gamle, som jeg ejer, og derfor vil jeg jo gerne sælge den. Så mangler du en campingvogn til en billig penge, så kan du jo kontakte mig, og få lidt billeder af den, som jeg ligger inde med. Men ellers prøver jeg at sælge den på facebook eller sådan noget. Der er vel nogle grupper til den slags ting, er der ikke det?

Nu går jeg lige ud og laver mig en lille æggemad, for det har jeg haft lyst til hele dagen, men det er først nu, at jeg har tid til at lave det. Og det smager jo så godt, at det er helt ubeskriveligt, så det vil være en god måde at slutte dagen af på.