Tilstandsrapport skal laves i Ballerup

Min kone og jeg har fundet vores nye drømmehus. Men før vi kan købe det, så skal vi have solgt vores nuværende bolig. Vi søger en som kan lave en tilstandsrapport i Ballerup hurtigst muligt. Det er et almindelig parcelhus på 156 m2, som af flere omgange er totalt renoveret. Tag og vinduer er desuden skiftet for 3 år siden.

Jeg har flere gange hørt om folk, som har betalt overpris for en rapport, men dette vil jeg naturligvis gerne undgå. Jeg håber derfor, du kender nogen, som kender nogen, der måske kan lave en tilstandsrapport for os?

Da vores drømmehus er eftertragtet, så vil vi gerne have lave den hurtigst muligt, så vi kan få solgt vores nuværende bolig. Derfor er der også en biograftur på vej til den, som kan henvise til den bedste (uden at være for dyr) til at udføre denne.